Staande ovatie op Galapremiere Cavalia

cavalia Brussel

Een staande ovatie op Galapremière Cavalia. Het spektakel kent een groot succes, op  dit ogenblik zijn er al meer dan 25.000 tickets de deur uit.

“Héél straf!”, Tom Lenaerts “ Spectaculair! Fantastisch voor paardenliefhebbers, maar even goed voor een leek!”, Bart Verbeeck aka Showbizz Bart “Je weet niet waar eerst gekeken, wat een ongelofelijk mooi spektakel!”

Gisteravond waren 2000 toeschouwers, onder wie heel wat bekende gezichten van tv, film, mode, sport en media, in Brussel te gast op het openingsgala van de spectaculaire paardenshow Cavalia. Onder de White Big Top op Brussels Expo lieten de toeschouwers zich meeslepen door een unieke mix van paardrijden en podiumkunst. De hoofdrol in dit theatrale spektakel was vooral weggelegd voor de paarden, die na afloop een welverdiende staande ovatie kregen. Vanwege de grote belangstelling last Cavalia meteen al een aantal extra voorstellingen in.

De show wordt verlengd en loopt nu tot 1 juni 2014. Een brede waaier van bijzondere gasten, met onder meer Tom Lenaerts, Barck Verbeeck, Marleen Merckx, Goedele Liekens, Dirk Tieleman, Jan Verheyen en nog veel meer, was getuige van een wonderlijke avond onder ’s werelds grootste rondreizende tent. Zo’n 400 vips werden in de Rendez-­‐Voustent vergast op een overheerlijk buffet en sublieme desserts van de hand van Cavalia’s chef-­‐kok Pierre-­‐Yves Caisse. De dorst werd gelest met bier, wijn en champagne. Na de show kregen ze een rondleiding in de stallen, waar ze kennismaakten met de 50 prachtige paarden.

Een receptie in het indrukwekkende Cavaliadorp sloot deze magische première in Brussel af. De lovende woorden van de vips spreken voor zich: Cavalia kent z’n gelijke niet. Met de band tussen paard en mens als centraal gegeven kom je als toeschouwer terecht in een droomwereld waar viervoeters op een podium van 50 meter breed met hun ruiters interageren. En dat alles voor een scherm van 60 meter breed waarop een constant veranderend beeldentapijt wordt afgespeeld.

Cavalia is een wonderlijk, spannend en aangrijpend spektakel waarin schoonheid en natuur hand in hand gaan. Verbluffende beelden voeren je mee naar de grenzen van je verbeelding en brengen je naar de uithoeken van de wereld via zee en land, en intussen geniet je van weergaloze paardrijkunst en podiumkunsten. Met z’n state-­‐of-­‐ the-­‐art multimedia is Cavalia een episch avontuur, een fantastische demonstratie van ruiterkunst die je meeneemt naar een virtuele omgeving. Wereldwijd hebben al meer dan vier miljoen toeschouwers van dit spektakel genoten. Cavalia herdefinieert de kunst van het paardrijden.

TICKETS – De exclusieve vertoningen van Cavalia in Brussel zullen plaatsvinden in de White Big Top op Brussels Expo. Er zijn tickets verkrijgbaar vanaf 39 euro. De gasten die er een uitzonderlijk gebeuren willen van maken, kunnen deze unieke ervaring verlengen via een gepersonaliseerde formule. Zo is er een Horse Lovers Package met een bezoek aan de Cavalia-­‐stallen na het spektakel en een VIP Rendez-­‐Vous Package met een bezoek aan de stallen na de show, een walking dinner/diner en nog veel meer.

Speciale prijzen zijn voorzien voor kinderen (2-­‐12), jongeren (13-­‐17), bejaarden (65+) en groepen. OVER CAVALIA INC. -­‐ Cavalia Inc., met maatschappelijke zetel in het Canadese Montréal, is een entertainmentbedrijf gespecialiseerd in het bedenken van, het uitvoeren van en het toeren met innoverende shows voor een publiek van alle leeftijden. Het bedrijf is opgericht door Normand Latourelle en bezit een grote expertise op het vlak van paardenshows en podiumkunsten, en weet als geen ander hoe spitstechnologie, multimedia en special effects optimaal te gebruiken. Zo ontstaan telkens magische, unieke en ongeziene theatrale ervaringen.

Cavalia is sinds zijn ontstaan in 2003 al door minstens 4 miljoen toeschouwers bijgewoond in Noord-­‐Amerika en Europa. Dit spektakel verheerlijkt de relatie tussen mens en paard en belicht de evolutie van deze unieke band. Odysseo, waarvan de première in 2011 plaatsvond, gaat verder en neemt de toeschouwers mee op reis. Mens en paard ontdekken er samen de meest onvergetelijke landschappen van onze planeet.

TICKETS: Verkrijgbaar op www.cavalia.be

cavalia Brussel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here