Info-avond palliatieve zorg te Dilbeek

handenOp een dag is het zover, je komt van de dokter met de diagnose ongeneeslijk ziek. Een mokerslag, een donderslag bij heldere hemel, je kan het niet geloven! Ik? ongeneeslijk ziek? Dat kan toch niet? En toch is het zo. Dan begint het verwerkingsproces. Wat nu? Hoe moet het verder? Hoe vertel ik het aan de familie? Veel onopgeloste vragen spoken op dat moment door je hoofd. Wat doe ik? Kies ik voor euthanasie of voor palliatieve zorg? over dat laatste onderwerp kan je terecht in het lokaal dienstencentrum Breugheldal. Op woensdag 21 mei gaat er een infoavond over palliatieve zorg. In samenwerking met het Forum Palliatieve Zorg komen van 19 tot 21 uur drie sprekers aan het woord over hoe in onze gemeente de begeleiding is georganiseerd:

Dr. Julie Vanden Bulcke – CRA Breugheldal
Dr. Ria Fabri – geriater en arts palliatieve eenheid OLV ZH Asse
Bie Lambrechts – verpleegkundige thuisequipe palliatieve zorg Omega

De avond wordt gemodereerd door Christina Vanderhaeghe – Forum Palliatieve Zorg. Nadien is er tijd voor vraagstelling vanuit het publiek en debat. De avond staat open voor gebruikers van het dienstencentrum, hulpverleners, artsen, buurtbewoners, bewoners en familieleden van het woonzorgcentrum, serviceflats, dagverzorgingscentrum en hun personeelsleden, kortom voor alle geïnteresseerden

Deelnemen is gratis, maar er wordt gevraagd vooraf in te schrijven via 02 568 07 32 of nathalie.verlinden@ocmwdilbeek.be.
Meer info bij de dienst OCMW op 02/568 05 00 of info(at)ocmw-dilbeek.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here