Open Vld stelde vandaag 9 kandidaten van Turkse origine voor

open-vld stelt kandidaten van turkse origine voor

open-vld stelt kandidaten van turkse origine voorLiberalisme is kenmerkend voor veel mensen van vreemde origine. Open Vld vertaalt daarom een filmpje over haar socio-economisch programma in het Turks. Het filmpje wordt onder andere ook in het Frans en Arabisch vertaald.

Vandaag stelde Open Vld haar verkiezingsprogramma en haar kandidaten van Turkse origine voor aan de Turkse pers in België. Ook het filmpje van 5-5-5 Groeiplan werd in het Turks gedubd en getoond.

Op de Open Vld lijsten staan maar liefst 9 kandidaten van Turkse origine. Het initiatief om ook een persconferentie richting de Turkse media te doen, kwam vanuit de groep zelf: “Liberalisme is bij uitstek de ideologie van vele mensen van vreemde origine die vooruit willen en zelf iets van hun leven willen maken”, klinkt het. Khadija Zamouri, zelf van Marokkaanse origine, schreef daar eerder een boek “Vele Tinten Blauw” over.

De 9 kandidaten van Turkse origine, waarvan 4 aanwezig konden zijn, stelden zichzelf voor en benadrukten hun prioriteiten in het Open Vld programma: onderwijs, betaalbaar wonen en groei kwamen daarin naar voor. Voorzitter Gwendolyn Rutten legde aan de Turkse pers het 5-5-5 Groeiplan en de belangrijkste programmapunten uit.

open vld tukse kandidaten

1 REACTIE

  1. er zitte degellijke kandidaten tussen , vooral respect voor hassan duzgun , maar spijtig dat de vld stemrecht voor allochtone tijdje heeft probere tegen te houden en hun mening over hoofdoeken !!!

  2. er zitte degellijke kandidaten tussen , vooral respect voor hassan duzgun , maar spijtig dat de vld stemrecht voor allochtone tijdje heeft probere tegen te houden en hun mening over hoofdoeken !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here