Spotlight van Nathan en Deborah moet als eerste de deuren sluiten

spotlicht VTM

spotlicht VTMMijn Pop-uprestaurant!

“De pop-up die als eerste moet sluiten, is…” Zowel Nathan & Deborah als Hanne & Jaro hielden op dinsdag 6 mei 2014 hun adem in tijdens de videoboodschap van Evi Hanssen. In Brussel barstte een luide vreugdekreet los toen bij Evi “Hasselt” over de lippen rolde, in Limburg werd het gevreesde vermoeden bevestigd.

Voor de Limburgse Nathan & Deborah is het Mijn Pop-uprestaurant!-avontuur daarmee definitief over en out. Het verdict van de recensenten was de voorbije weken al weinig hoopgevend en de uitbaters van Spotlight slaagden er eveneens niet in om de kijker nog te overtuigen van hun potentieel. Nathan en Deborah kregen de minste stemmen van kijkend Vlaanderen en zagen de deur van hun pop-up onherroepelijk dichtgaan. In Brussel nemen Hanne & Jaro opgelucht adem nu de kijker heeft beslist om hun pop-up een nieuwe kans te geven.

De deur van Spotlight mag voor Nathan en Deborah dan wel dichtgaan, voor kijkend Vlaanderen blijft ze nog heel even open. Vanaf donderdag 8 mei 2014 kan er na de uitzending van Mijn Pop-uprestaurant! namelijk via een grote online veiling geboden worden op de inboedel van de pop-up. Heb je de voorbije weken spullen in het restaurant zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan het goedlachse Limburgse duo overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Ga dan donderdagavond naar vtm.be, doe een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef de inboedel uit Spotlight een tweede leven.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here