Dance With The Devils

Dance With The Devils

dance devilsDance With The Devils

Studio Brussel organiseert muzikaal supportersfeest in het Antwerps Sportpaleis voor de WK-matchen van de Rode Duivels. Met voor de openingsmatch Belgie-Algerije de support van Coely, Triggerfinger, Gunther D feat. 2 Fabiola en… NETSKY!

In het Antwerps Sportpaleis kunnen voetbalfans en muziekliefhebbers op 17, 22 en 26 juni de matchen van de Rode Duivels beleven in een unieke sfeer. Het Sportpaleis wordt omgetoverd tot een voetbalstadion, waarin je de match samen kan beleven op het grootste scherm van het land in top HD kwaliteit. Daarbij nodigt Studio Brussel ook een pak muzikale toppers uit, om voor en na de match het feestje compleet te maken.

Deze ochtend maakte Sam De Bruyn – die ook de host wordt van Dance with the Devils – de artiesten bekend die op 17 juni komen mee supporteren voor de match Belgie-Algerije.

Opwarmen voor die eerste WK-match van de Rode Duivels gebeurt met de support van Coely en Triggerfinger. Na de match wordt het feest met NETSKY en Gunther D, die als special guest 2 Fabiola meeneemt.

Tickets voor het evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf 7,5 euro via stubru.be, www.sportpaleis.be of www.teleticketservice.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here