Fietstocht Open Verenigingen-dag Aalst

openverenigingendag

openverenigingendagAalst- Op zondag 18 mei 2014 organiseert de deelraad Vrije Tijd i.s.m. de dienst Vrije Tijd van de stad Aalst haar Open Verenigingen-dag. Een mooie en rustige fietstocht van 23,5 km (waarvan 90% via het fietsknooppuntennetwerk) brengt de fietsers langsheen verschillende verenigingen in Groot-Aalst. Men kan zo op locatie kennismaken met een aantal vrijetijdsbestedingen.

Het vertrek- en aankomstpunt is het Onthaalcomplex Keizershallen, Keizersplein 21 te Aalst. Er kan ingeschreven worden van 13u t/m 15u (vertrek is op individuele basis, dus niet georganiseerd in groep). Aankomst is mogelijk tot 19u. De route is volledig bewegwijzerd. Tevens wordt een plannetje en wegbeschrijving voorzien. In het Onthaalcomplex kan je genieten van een drankje en een lekkere hotdog en je krijgt er de mogelijkheid om je fiets te laten graveren.

De deelnemers die bij aankomst een volle stempelkaart inleveren (stempels zijn te verzamelen bij elke vereniging), maken kans op een mooie prijs!
Deelnameprijs is 1 euro per deelnemer. Er is parkeergelegenheid op de parking Keizershallen (voor mensen die van buiten Aalst komen en de fiets meebrengen op de fietsdrager van de auto).

Voor meer informatie kan u terecht op vrijetijd@aalst.be of 053 / 73 22 93

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here