RAFC hun licentie voor de tweede nationale is binnen

rafcMet een zucht van opluchting kan het RAFC vandaag mededelen dat ze geslaagd zijn om het B.A.S. te overtuigen van hun werking om de continuïteit tot 30 juni 2015 te garanderen, zodat ze ook volgend voetbalseizoen hun kansen in de tweede nationale afdeling kunnen verdedigen.

“Wij willen, op deze heuglijke dag, niet meer ingaan op al de problemen die wij hebben moeten overwinnen om dit succes te behalen. Wij willen enkel benadrukken dat onze financiële vooruitzichten, op dit ogenblik, fundamenteel en aanzienlijk beter zijn dan in de voorbije jaren ooit het geval is geweest en dat onze resterende verplichtingen zijn afgedekt.

Dit is voor ons allen een nieuwe start en wij hebben de vaste bedoeling om hiervan gebruik te maken om de werking van onze geliefde club, extern en intern, verder te verbeteren en te professionaliseren.” zegt de voorzitter.

Het bestuur wil in alle opzichten een moderne en efficiënte organisatie uitbouwen die de basis kan leggen voor een nieuwe bloeiperiode van RAFC.

“Alleszins gaan wij er met vernieuwde moed opnieuw tegenaan en starten wij op zeer korte termijn met de verkoop van abonnementen voor volgend seizoen, zoals gebruikelijk, tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden! Nadere details, prijzen en voorwaarden vindt u binnenkort op onze website.” Royal Antwerp Football Club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here