Hond geknipt als leeuw om diefstallen te voorkomen

leeuwDeze mail kwam vandaag op onze redactie en willen hem u zeker niet onthouden. Of het waar is of niet, wij weten het ook niet, maar enkele foto’s in bijlage van onze mail moeten dienen als bewijs.

“Dit zijn foto’s, genomen bij een garagehouder uit Maldegem die het haar van zijn hond op een héél bijzondere manier heeft laten knippen.

Hij was het kotsbeu, dat ondanks de aanwezigheid van zijn hond er toch steeds ingebroken werd in zijn garage. Zo kwam hij op het lumineus idee om het haar van zijn Woofter ( een hondensoort met lange haren) op een innovatieve manier te snijden : Hij knipte het haar zodanig dat hij er niet meer als een hond uit zag maar als een ‘Maldegemse’ leeuw.

Aan de ingang hing hij een bordje met het opschrift : Wij zijn niet verantwoordelijk indien U bij het betreden van het bedrijf aangevallen wordt door mijn leeuw. Deze loopt vrij rond. De resultaten waren er naar, sedertdien is er in zijn garage niet meer ingebroken.

U zult dit verhaal waarschijnlijk niet geloven : Tot staving van deze feiten, zie de foto’s hierna van de ‘tot leeuw geknipte’ hond.”

Daarom doen wij een oproep naar onze lezers, is dit verhaal waar en kan u ons het adres van deze garagist bezorgen? Mailen naar redactie(at)belg.be

leeuw1

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here