Uitreiking EHBO Rode Kruis brevetten in Huisje Mostinckx te Bodegem

rode kruis 1

rode kruis 1Naar aanleiding van de veertiendaagse stickerverkoop van het Rode Kruis werd afgelopen zondag 27 april de hoppeschuur van het huisje Mostinckx uitgebaat door de plaatselijke afdeling. Deze zondag viel samen met het begin van de veertiendaagse. Zo kon dit jaarlijks evenement nog eens extra in de kijker worden gezet .

Omstreeks 15u kwamen de eerste bezoekers een drankje en een lekker stuk zelf bereide taart met koffie nuttigen. De aangeboden taarten vielen in ieders smaak en waren in een mum van tijd uitverkocht. Hierna kwam de Dilbeekse burgemeester het gezelschap vervoegen om samen met voorzitter Paul Van den Bosch over te gaan tot de uitreiking van de EHBO brevetten die de cursisten eerder dit jaar (februari en maart) volgden.

Na de uitreiking mocht een groepsfoto met de aanwezige bestuursleden uiteraard niet ontbreken en ging iedereen gewillig samen met de burgemeester op de gevoelige plaat. Nadien werd er op vraag van de bond van de West-Vlamingen nog een foto gemaakt ditmaal enkel met de burgemeester en de voorzitter voor publicatie in hun ledenblad. Een vraag waar beiden met plezier op ingingen.

Even na 19u verliet de laatste bezoeker het terrein en kon de opkuis beginnen, na dit zwaar karwei werd nog een kleine evaluatie onder de medewerkers gehouden. Hier werd beslist om van dit evenement een jaarlijkse traditie te maken. Wenst U meer te weten over de plaatselijke afdeling? Mail dan Uw vraag naar voorzitter@dilbeek.rodekruis.be

rode kruis 2

rode kruis 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here