Mannen en vrouwen liegen vaak en scheppen graag op

In de jaren 60 dacht men eerst dat alle verschillen tussen mannen en vrouwen kwam door de opvoeding of cultuur. Opvoeding en cultuur spelen wel een rol, maar de laatste jaren zijn de onderzoekers tot het besluit gekomen dat mannen en vrouwen veel verschillen van elkaar door een verschil in de hersens. Opvoeding en cultuur versterken de verschillen in de hersens nog meer.

Zo is ook gebleken dat vrouwen anders kijken dan mannen, het blikveld van de man is bijna recht vooruit, dat van de vrouw is vele malen breder. Dat wil zeggen als je achter een vrouw haar rug iets doet, dat ze het wel meestal gezien heeft.

Vrouwen liegen ook anders dan mannen. Als je aan verschillende vrouwen hun leeftijd vraagt liegt 25 procent van de vrouwen, hun gewicht willen ze liever niet verklappen. Als ze dan toch hun gewicht zeggen doet 22 procent zich lichter voor dan ze in werkelijkheid zijn. De leugentjes van de dames blijven klein en zijn om hun eigen bestwil.

Mannen zijn betere leugenaars en opscheppers dan vrouwen. Ze hebben geen moeite met leugens over hun job en rijden allemaal met een Porche en het zijn ook ervaren minnaars durven ze beweren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here