Vrouwelijke CD&V maken zich sterk in Aalst

Joke Schauvliege Vimm

Joke Schauvliege VimmIn het kader van de komende Europese, federale, Vlaamse en Brusselse verkiezingen, organiseert de CD&V-werkgroep Vrouw & Maatschappij Aalst op zaterdag 3 mei tussen 14 uur en 16 uur aan de Hopmarkt de marktactie ‘Wij Maken ons Sterk’.

Levenskwaliteit betekent voor iedereen wat anders. Het verschilt van mens tot mens. Maar iedereen moet wel de kans krijgen om het leven te leiden dat hij of zij verkiest en verdient. Die kansen zijn voor Vrouw & Maatschappij een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. De kans om zelf te kunnen beslissen hoe we ons leven invullen, maakt dat leven waardevol. Zo moeten ouders werk en een gezin kunnen combineren zoals ze dat zelf willen, moeten vrouwen zich vrij en veilig op straat kunnen bewegen, zijn er nog heel wat mogelijkheden om werkende ouders te helpen en moeten de middelen in de zorg op de juiste plaats terecht komen. Vrouw & Maatschappij wil mensen hierin zoveel mogelijk versterken.

Op een leuke en krachtige manier willen we dit thema onder de mensen brengen. Daarom maken wij ons op zaterdag 3 mei sterk! We reiken samen met de vrouwelijke CD&V-kandidaten sterke oplossingen aan die bijdragen aan een betere levenskwaliteit, en verstevigen de armspieren van mannen en vrouwen door middel van enkele wedstrijden van het spel ‘Kop van Jut’. De ‘Kop van Jut’ is een retro kermisattractie waarbij het de bedoeling is zo hard mogelijk met een hamer op een knop te slaan. Als men hard genoeg slaat gaat de bel rinkelen. Op deze manier roepen we voorbijgangers op om zich mee sterk te maken en maken we de mensen duidelijk dat vrouwen in de politiek belangrijk zijn.

Concrete gegevens van onze actie zijn:
– Zaterdag 3 mei
– Hopmarkt
– tussen 14 uur en 16 uur
– Volgende CD&V-kandidaten zijn aanwezig: Joka Schauvliege, Ilse Uyttersprot en andere Oost-Vlaamse vrouwelijke CD&V-kandidaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here