De Stem van Vlaanderen – meer dan 1 miljoen deelnemers

destemvanvlaanderenMeer dan 1 miljoen deelnemers namen deel aan De Stem van Vlaanderen. Je stem laten horen via www.destemvanvlaanderen.be kan nog tot en met verkiezingsdag

Op een maand voor D-day -25 mei 2014- staan de politici stevig in stelling en is de kiescampagne volop losgebarsten. Om iedereen te helpen een weloverwogen stem uit te brengen, lanceerde VTM NIEUWS op 18 april in samenwerking met Het Laatste Nieuws en onderzoeksbureau iVOX de online-barometer De Stem van Vlaanderen.

Vlaanderen liet zich dit geen twee keer zeggen. Op nauwelijks acht dagen tijd hebben al meer dan 1.000.000 mannen en vrouwen hun stem laten horen via www.destemvanvlaanderen.be. Nu al een recordcijfer. In 2012 namen er in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen 800.000 mensen deel aan De Stem van Vlaanderen.

Wil jij weten bij welke politieke partij je het dichtst aanleunt en waar je staat ten opzichte van de politici zodat je op 25 mei een weloverwogen stem kan uitbrengen? www.destemvanvlaanderen.be geeft je de antwoorden. Deelnemen aan De Stem van Vlaanderen kan nog tot en met verkiezingsdag.

Foto: Stef Wauters en Elke Pattyn in Vlaams Parlement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here