Frans Van Laere viert verjaardag in stijl!

Frans Van Laere viert verjaardag in stijl! - Belg.be

Frans Van Laere viert verjaardag in stijl! - Belg.beFrans Van Laere eigenaar van ’t Verwenkaffee, Slagerij traiteur Finesse word 50 en iedereen in Dilbeek zal het geweten hebben. Frans vond dat gans Dilbeek mocht komen meevieren en maakte er onmiddellijk een drie dagen durend evenement in de carting van Groot-Bijgaarden van. Onder de titel “verwenfeesten” verwijzen deze drie dagen ook naar zijn drie verjaardagen. Twee van zijn zaken die respectievelijk 10 en 15 jaar bestaan, en natuurlijk zijn eigen verjaardag.

Vanavond omstreeks 20u werd de eerste dag van de driedaagse geopend door burgemeester Willy Segers die heette iedereen in naam van Frans Welkom. Onmiddellijk daarna was het de beurt om de avond muzikaal op te luisteren door een tyrolergroep uit Beringen onder de naam Gipfelfreunde. Na een tijd en de nodige meters bier zat de sfeer er goed in en werd menig danspasje, alsook polonaise ingezet. De Gipfelfreunde een driekoppig orkest zag dat het goed was.

Aan een tafeltje niet ver van het podium zaten twee opmerkelijke heren in klederdracht te genieten van de show en deze deden me onmiddellijk denken aan Statler and Waldorf bekend uit de vroeger muppetshow (zie foto)

Frans Van Laere viert verjaardag in stijl

Bezoekers die zich wat actiever wilden bezig houden konden zich uitleven op de mechanische stier waarmee ook mooie prijzen konden gewonnen worden. Verschillende mensen lieten zich dan ook verleiden om de stier te proberen bedwingen maar dat eindigde meestal na een halve minuut met een fikse buiteling.

Omstreeks middernacht sloten de Gipfelfreunde hun optreden af en was het de beurt aan DJ Bizz-Music uit Lennik om over te nemen en ook daar zat de sfeer er meteen goed in met recentere nummers en dat liep nog door tot in de vroege uurtjes.

Mensen die deze eerste feestavond gemist hebben kunnen morgen en overmorgen nog terecht op dezelfde locatie.
Morgen is er een reuze BBQ voorzien met een optreden van de Kings Of Pop gevolgd door DJ Bizz-Music. Om dan zondag te eindigen met een brunch en optreden van streekzanger Yves Segers bekend van ondermeer de hit “ Ik schreeuw het van de daken” en “café de Zwaan”. Om deze twee maar te noemen. Meer info op: verwenfeesten.be

Frans Van Laere viert verjaardag in stijl

Frans Van Laere viert verjaardag in stijl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here