SD&P stelde zijn kandidaten voor tijdens ledenvergadering

SD&P

SD&PSD&P stelde zijn kandidaten voor tijdens ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering van deze avond stelden de partij SD&P zijn kandidaten voor in het Beukenhof te Aalst. Een grote opkomst en een gezellige sfeer tussen de kandidaten, wat kun je nog meer verwachten zegt Ann Van de Steen. We gaan ervoor en we zijn blij dat we aan deze verkiezingen kunnen deelnemen

We moeten ergens beginnen als kleine en juist beginnende partij mogen we zeker tevreden zijn met onze samenstelling van deze twee lijsten waarmee we op 25 mei naar de kiezer trekken. Een groot deel komt uit Aalst zelf, dit was te verwachten omdat we zo laat beslist hadden om toch mee te doen aan deze verkiezingen. Verder zijn de lijsten gevuld met namen uit de hele provincie.

De twee Aalsterse ex-sp.a-schepenen, Ann Van de steen en Dylan Casaer, maken zich sterk dat ze bekwame mensen op hun lijst hebben die weten waarover het gaat.

Het thema waarmee SD&P naar de verkiezingen trekt is “ZUURSTOF”, zuurstof voor iedereen, zuurstof is nodig om te leven en gezonde ruimte te creĆ«ren zegt Ann Renneboog die op de 8ste plaats haar taak zal opnemen als coach om de nieuwe kandidaten onder haar vleugels te nemen. Zij zal ook deel uitmaken van de nieuwe SD&P-afdeling Haaltert, samen met Michel Markey.

Het pop-up campagnelokaal is aan de Varkensmarkt te Aalst waar elke zaterdag leden van de SD&P aanwezig zullen zijn voor een gezellige babbel. www.SD&P.be

SD&P

sdenp 2

sdenp3

sdenp5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here