Rock a Lady organiseert derde Spring Teaser in Haaltert

Rock a lady Haaltert

Rock a lady HaaltertRock a Lady goes jamming! Rock a Lady organiseert binnenkort haar derde Spring Teaser. De vier dynamische ladies uit Haaltert zijn gek op alles wat te maken heeft met de jaren ’50. Ze weten elk feestje moeiteloos de populaire fiftiessfeer mee te geven. Voor hun Spring Teaser rekenen de dames op de komst van enthousiaste muzikanten, want ze willen de bezoekers uit hun dak laten gaan tijdens een authentieke rockabilly Jamsessie. “Het idee om een Jamsessie te organiseren werd de eerste keer meteen goed onthaald”, vertellen ze. “Het is een ideale gelegenheid voor muzikanten om gelijkgestemden te ontmoeten.

Er komen ook muzikanten op af die reeds in een groep spelen of eigenlijk een ander genre gewend zijn, maar die graag eens willen experimenteren met rockabillymuziek. Het geeft een echte kick om samen met vreemden het podium te veroveren en een knappe Jamsessie in elkaar te boksen. We vragen aan iedereen zijn eigen instrument mee te brengen. Alleen de drummers worden van een verhuis verlost, want voor een drumstel zorgen wij.”

Natuurlijk zijn niet enkel muzikanten welkom. “Wat zijn jammende muzikanten zonder een enthousiast applaus, meevoelende blikken en een stampvolle dansvloer? Pas als je ziet dat het publiek zich ook goed amuseert is een Jamsessie helemaal geslaagd. Het geeft je als toeschouwer bovendien een bijzonder gevoel je te laten meevoeren door muzikale verrassingen. Creaties van het moment. Dit alles ondergedompeld in een fiftiessfeertje en onze Spring Teaser wordt opnieuw een knallend rockabillyfeestje.”, beloven de Rockaladies.

Spring Teaser – 30 april – Zaal Roxy te Kerksken – Gratis inkom vanaf 19uur

Rock a lady Haaltert

Rock a lady Haaltert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here