Technische voetbalstage in Oudenaarde

Atletico pakt opnieuw uit met technische voetbalstage in Oudenaarde

Al meerdere jaren zet De Voetbalschool Atletico zich in voor de gespecialiseerde technische opleiding van jonge voetballertjes. Functionele techniek is immers een bijzonder wapen in het hedendaagse voetbal. Het leidt niet alleen tot beter spel op het veld bij de club, maar ook voor meer voetbalplezier.

Tijdens de eerste week van de komende zomervakantie pakt Atletico in Oudenaarde al voor het vijfde jaar op rij uit met haar befaamde voetbalstage. Het decor is het kunstgrasveld naast de stedelijke sporthal.

De stage staat open voor alle spelertjes (m/v) die met een extra bagage aan techniek aan het volgende seizoen willen beginnen. Daarvoor kan Atletico gebruik maken van een unieke methode, de “Total Soccer Method”. De trainingen worden gegeven door officiële trainers van deze TSM-methode. Het zijn Igor Hameleers, professionele techniektrainer uit Nederland, en Niels De Meyer uit Oudenaarde.

Iedere speler die de ambitie heeft om een betere voetballer te worden, vindt er zijn of haar plaats.

De voetbalstage loopt gedurende vijf dagen, van maandag 30 juni tot en met vrijdag 4 juli 2014. De deelnemers – van 6 tot 12 jaar – trainen van 9u. tot 15u.30, met uiteraard de nodige pauzes. In de voormiddag worden bewegingen aangeleerd, die in de namiddag met spel- en wedstrijdmomenten functioneel ingeoefend worden.

‘s Middags staat een warme lunch op het menu. De stage wordt op vrijdag afgesloten met een leuke wafelenbak.

Meer info en het (noodzakelijke) inschrijvingsformulier vindt je op www.atletico.be. De inschrijvingsprijs bedraagt standaard 150€. Daarin zijn inbegrepen: een professionele opleiding, een Atleticoshirt, de warme middaglunch, een groepsfoto en een diploma.

Er zijn zoals altijd kortingen voorzien voor inschrijvingen met groepjes, voor spelertjes uit hetzelfde gezin en bovenal ook voor leden van de Atletico Voetbalschool.

Atletico organiseert op andere tijdstippen ook nog vakantiestages in Anzegem, De Pinte en Zulte-Olsene, en zee-vakantiestages in De Panne.

voetbalstage

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here