Kennismaking Deinse kandidaten verkiezingen 2014

Kennismaking Deinse kandidaten #vk2014

Deinse kandidaten stellen zichzelf en hun programma voor in Muziekcafé Carrousel. Freija Dhondt (sp.a) Sabine Vermeulen (N-VA), Annie Mervillie (Open Vld), Christine Stroobandt (Groen) en Sofie Landuyt (CD&V) gaan met elkaar in gesprek over de inzet van de “moeder aller verkiezingen”.

Op woensdag 23 april organiseren de politeke jongerenverenigingen van Deinze (Jongsocialisten, Jong N-VA, Jong Vld, Jong CD&V en Jong Groen) een interactieve politieke informatieavond voor de Deinzenaren op een goedlachse, plezante wijze in Muziekcafé Carrousel. Een gratis kennismakingsavond waarbij maar liefst 5 politieke geëngageerde Deinzenaren zichzelf en hun programma voorstellen.

Christine Stroobandt (Groen), Freija Dhondt (sp.a), Sofie Landuyt (CD&V), Annie Mervillie (Open Vld) en Sabine Vermeulen (N-VA) krijgen de kans om hun partijvisie duidelijk naar voor te schuiven. De kennismakingsavond is opgedeeld in drie delen en wordt gemodereerd door Wim Van Roy van de Wakkere Burger.

In de eerste ronde krijgen alle kandidaten de kans om in een vijftal minuten onafgebroken zichzelf en hun programma voor te stellen. In de volgende ronde krijgt elk panellid de kans om één ‘hot topic’, meer bepaald dé inzet van de verkiezing voor zichzelf en haar partij, kort uit te leggen met daaropvolgend een interactiemoment over het naar voor geschoven onderwerp. In de laatste ronde beantwoorden de kandidaten enkele vragen uit het publiek.

Kortom, het wordt een geanimeerd politieke avond waarbij elke kiezer goed geïnformeerd wordt over de plannen van elke partij na 25 mei.

Datum: woensdag 23 april 2014
Uur: 19u30
Locatie: Muziekcafé Carrousel
Adres: Karel Picquélaan 10, 9800 Deinze
Prijs: gratis toegang

Kandidaten:
Christine Stroobandt (Groen) – 2de opvolger federale lijst
Freija Dhondt (sp.a) – 6de plaats federale lijst
Sofie Landuyt (CD&V) – 4de opvolger Europese Lijst
Annie Mervillie (Open Vld) – 8ste plaats Vlaams lijst
Sabine Vermeulen (N-VA) – 7de plaats Vlaams lijst

deinze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here