Aalst, gratis 10-daagse opleiding voor verkoopsmedewerkers

aalst

aalstRetail School Aalst: gratis 10-daagse opleiding voor verkoopsmedewerkers

Aalst, Adecco rekruteert 12 kandidaten (m/v) voor haar eerstvolgende Retail School. Deze gratis opleiding met een mix van theorie en praktijk vindt plaats van 22 april tot en met 6 mei.

De nood aan gedreven verkoopsmedewerkers is hoog. Tal van retailzaken in de regio Aalst krijgen hun vacatures niet ingevuld. Kandidaten aarzelen vaak om in te gaan op de vacatures omdat ze geen relevante ervaring hebben.

De Retail School van Adecco is een gerichte verkoopsopleiding om kandidaat-verkoopsmedewerkers die geen of weinig ervaring hebben maar wel gepassioneerd zijn door verkoop, makkelijker aan een passende job te helpen.

De opleiding bestaat uit een leuke mix van klantvriendelijke communicatie, commerciële training, visual merchandising & kassabeheer en wordt georganiseerd ism PMO/Unizo en VDAB. In de theoretische sessies leren kandidaten wat verkopen betekent in verschillende sectoren. Geen saaie lessen, maar vooral interactieve dagen met gesprekken, filmpjes, oefeningen, rollenspellen en workshops. Na deze 10 daagse opleiding zijn een 3-tal stagedagen voorzien in de deelnemende zaken in de omgeving. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat.

Patricia Van Beneden, Product Manager Opleiding Uitzendkrachten bij Adecco: “Deze opleiding past volledig binnen de coachingaanpak van Adecco. Adecco begeleidt haar kandidaten in hun zoektocht naar de meest geschikte job, een job waarin ze zich goed in hun vel voelen en zich persoonlijk kunnen ontplooien. Opleiding maakt daar deel van uit. Zo gaan de kandidaten goed voorbereid en gemotiveerd aan de slag. Adecco organiseerde reeds met succes Retail Schools voor verkoopsmedewerkers en assistent-filiaalhouders in Gent, Oudenaarde, Leuven, Genk, Antwerpen en Brussel. Behalve in Aalst staan ook Turnhout en Genk op de planning dit voorjaar .”

De Retail School vindt plaats van 22 april t.e.m. 6 mei 2014 bij VDAB, Tragel 49, Aalst. De opleiding is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt tot 12.

Kandidaten (m/v) kunnen zich aanmelden of meer info opvragen door te mailen naar aalst127@adecco.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here