Sp.a Aalst start met ludieke precampagne

spa aalstSp.a Aalst start met ludieke precampagne

4/4/2014- Vandaag worden de officiële aanplakborden van de stad Aalst voor de verkiezingen geplaatst en daar maakt sp.a Aalst gebruik van door haar precampagne te lanceren. Die campagne bestaat uit 6 cartoons met telkens een ander politiek thema. De onderwerpen duurzaamheid, GAS, de economische crisis, waardig ouder worden, mobiliteit en mentale gezondheidszorg worden op een ludieke manier in beeld gebracht.

Via cartoons willen de Aalsterse sp.a kandidaten een aantal actuele thema’s op een ludieke manier in de kijker zetten. De precampagne wordt gelanceerd door een aantal politieke aandachtspunten in de belangstelling te plaatsen.

Door de aandacht te vestigen op de economische crisis, duurzaamheid, waardig ouder worden, jeugdhulp, GAS en mobiliteit wil sp.a Aalst die onderwerpen belichten die voor haar 6 enthousiaste kandidaten belangrijk zijn en waar zij zich extra voor willen inzetten.

De Aalsterse sp.a kandidaten Niels De Rudder (15de plaats Vlaams), Stefanie Audenaerde (11de plaats opvolger Vlaams), Deniz Özkan (12de plaats opvolger Vlaams), Erwin Callebaut (16de plaats opvolger Vlaams), Sam Van de Putte (1ste plaats opvolger Kamer) en Lore Vonck (10de plaats opvolger Kamer) gaan samen met de lijsttrekkers Freya Van Den Bossche (Vlaams) en Karin Temmerman (Kamer) dan ook voluit voor sociale welvaart: welvaart die we samen creëren voor iedereen.

Zodat iedereen een job heeft die toelaat om op het einde van de maand de rekeningen te betalen. Zodat niemand financiële kopzorgen heeft na 42 jaar loopbaan. Zodat gezondheidszorg voor iedereen is en niet alleen voor wie het kan betalen. Zodat kinderen en jongeren volop jong kunnen zijn. Zodat onderwijs elk talent – zonder onderscheid – ontplooit. Zodat ondernemers kansen krijgen en Europa niet alleen in cijfers denkt, maar in mensen.

Met deze enthousiaste ploeg is sp.a Aalst helemaal klaar voor de verkiezingscampagne voor het Europees, Federaal en Vlaams Parlement. “Samen gaan we voor een sociale, warme samenleving waarin niemand uit de boot valt” zegt Sp.a Aalst.

1 2 3 4 5 6

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here