DJ Battle in Ethias Arena I love the 90’s

DJ BATTLE OP I LOVE THE 90’S

Komende zaterdag 12 april kan je in de Ethias Arena in Hasselt opnieuw terecht voor I love the 90’s – The party. Op de grootste 90’s party van Europa maken ook nu weer kleurrijke nationale en internationale 90’s iconen hun opwachting. Naast de optredens van Alice Deejay, DJ Jean, Whigfield, 2 Brothers On The 4th Floor en C&C Music Factory is het vooral uitkijken naar de komst van Five die – voor het eerst – herenigd hun opwachting maken op het Europese vasteland. Bijzonder wordt ook het Da Rick & Guests tribute moment, een muzikaal eerbetoon aan de vorig jaar overleden Da Boy Tommy.

Naast de spraakmakende optredens wordt het op I love the 90’s ook genieten van de allereerste deejay battle tussen Ward en zijn robot Droidzie. Ward staat bekend als Belgisch meest getalenteerde crossover dj. Van Studio 54 in het Sportpaleis, Tomorrowland, Versuz V3, City parade, Milkfest tot I Love the 90’s in de Ethias Arena. Als geen ander slaagt Ward erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo’s in elkaar te mixen. Festivals, televisie- en radioroadshows, clubs, parties, corporate events, hij is een veel gevraagde gast voor een zeer uiteenlopende reeks van events, want geen dansvloer is té klein of té groot. En al héél wat jaren is Droidzie zijn trouwe 3D robot en compagnon.

Maar nu is het tijd voor iets speciaal! In WARD vs DROIDZIE, dé dj show, neemt Ward het op tegen zijn robot in een stomende dj-battle! Ja hoor, je leest het goed! Droidzie interact met Ward om het publiek nog meer uit de bol te laten gaan! WARD vs DROIDZIE is gewoon een kick-ass DJ show.
Ward brengt op I love the 90’s een 60 minuten durende preview van zijn fonkelnieuwe en ultra speciale DJ show, ééntje zoals je er nog nooit één gezien hebt!

De eerste teaser van WARD vs DROIDZIE kan je hier bekijken: http://youtu.be/aSPkc2WS6To

Voor de officiële fan pagina van Ward vs Doridzie, moet je hier zijn: https://www.facebook.com/wardvsdroidzie

I love the 90’s, The party 2014 vindt plaats op zaterdag 12 april in de Ethias Arena in Hasselt met optredens van Five, C&C Music Factory, Capella, Alice Deejay, 2 Brothers On The 4Th Floor, Wighfield, DJ Jean, Ward (vs Droidzie), Da Rick & Guests.

Voor meer info surf naar www.ilovethe90s.be

ILT90s_2014_A2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here