Wat te doen met alle evenementen in België

uitvandaagWat te doen met evenementen in België vragen veel organisatoren zich af, hoe kan ik mijn evenement, fuif, eetfestijn, rommelmarkt, samenkomst, wijkfeest, fietstochten, enz.. bekend maken aan een ruim publiek. Flyers delen, reclame in plaatselijke kranten, spammen op Facebook of twitter wat je niet in dank zal afgenomen worden door al je vrienden en ga zo maar door…

Natuurlijk zijn er op internet andere alternatieven die niets kosten, maar wel effectief werken. Zo kan je snel en eenvoudig alle soorten evenementen plaatsen op verzamelsites die hiervoor geschikt zijn. Deze sites geven dagelijks alle activiteiten in een kalender weer. De evenementen zijn netjes plaatst en gerangschikt volgens de stad / gemeente, en op aanvang van de activiteiten.

www.Uitvandaag.be is zo een eenvoudige evenementenpagina waar je met alles terecht kan. Deze site laat gebruikers toe zich zelf te registeren en na een bevestiging van de controlemail in je mailbox, kan je onmiddellijk aan de slag om jouw evenement te plaatsen op uitvandaag.be of gelijkaardige websites zoals uit in Vlaanderen.

Evenementen worden onmiddellijk zichtbaar na het plaatsen. De evenementen die vervallen zijn en niet meer van toepassing worden automatisch onzichtbaar op de kalender. Zo ontstaan er ook geen misverstanden.

Het is aan te raden zo snel mogelijk de datum van je activiteit vast te leggen en eens je zeker bent dat alles doorgaat dit ook zo snel mogelijk te plaatsen op verschillende evenementenpagina’s. Surf naar www.uitvandaag.be en misschien weet je straks waar je morgen heen gaat.

Uitkalender

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here