De burgemeester van Haaltert lanceert kabouterbier

veerleDe burgemeester van Haaltert lanceert kabouterbier.

De burgemeester van Haaltert, Veerle Baeyens en gemeenteraadslid Paulette Looze willen samen een kabouterbier op de markt brengen. Dit nieuw bier moet de campagne van Veerle Baeyens ondersteunen bij de volgende verkiezingen van 25 mei. “Op het etiquette zullen 10 gele N-VA kabouters staan met de karikaturen van de huidige gemeenteraadsleden, en wat betreft het aantal kabouters op het etiquette, dat is mijn nummer op de kieslijst” zegt Veerle Baeyens.

pouletteDe raadsleden zullen vandaag op de hoogte gebracht worden tijdens het schepencollege. De fotograaf is gecontacteerd om vandaag de foto’s te nemen op het gemeentehuis. We kunnen het echt niet langer meer uitstellen zegt Paulette, nu ik op pensioen ben heb ik tijd in overvloed. Ik heb beslist de distributie zelf te doen. Zo kom ik nog eens onder de mensen, aldus Polette Loose.

Voor de gemeente Haaltert is dat ook een goede zaak, het zal goedkoper zijn dan cava. We denken eraan om alleen nog ons bier te schenken tijden officiële recepties en na het schepencollege op het gemeentehuis.

Ik kan u nu al zeggen, vertelt Paulette aan onze redactie, Bart De Wever deed de eerste afdronk en was wild enthousiast van de smaak.

kaboterWe gaan het bier voorstellen op het volgende schepencollege. Wie nu al eens wil proeven en eventueel een bestelling plaatsen kan zijn of haar adres overmaken aan Paulette Looze op paulette.looze@n-va.be

Ter informatie, dit was natuurlijk een aprilvis 😉 Misschien komt het bier er nog, maar dat laten we aan Paulette over.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here