Aalsterse schepenen moedigen burgers aan mee te flitsen

spendAalsterse schepenen moedigen burgers aan mee te flitsen. De Aalsterse schepenen van Mobiliteit en Openbare Werken Dylan Casaer en Ann Van de Steen (SD&P) staan voluit achter de komende flitsmarathon van de politie. In april houdt de politie een intensieve flitsactie van 24 uur op snelwegen en secundaire wegen over heel België. De flitspalen zullen op die dag zoveel mogelijk snelheidsduivels op hun verantwoordelijkheid wijzen. Het unieke aan deze operatie is dat de politie de kans geeft aan de burgers om zelf locaties te melden waar er vaak te snel gereden wordt.

Schepen van Mobiliteit Dylan Casaer (SD&P): “Dit is een schitterend idee! Ik nodig dan ook alle Aalstenaars uit om actief mee te werken aan dit initiatief. In Aalst zijn er vooral in de deelgemeentes en in zones 30 vaak snelheidsovertredingen.” Partijgenote schepen Ann Van de Steen staat volledig achter deze oproep.

Iedereen kan via de website ikflitsmee.be aanduiden op welke locaties de politie best flitspalen zet. Zo wil de politie de burgers bij haar controlebeleid betrekken. De precieze datum van de flitsmarathon blijft geheim.

Te snel rijden is geen onschuldige overtreding. Jaarlijks verliezen meer dan 300 mensen het leven door overdreven snelheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here