Vraag je eigen flitscontrole aan, kan het nog gekker

politie1Kan het nog gekker, in Vlaanderen staat de ene flitspaal na de andere. Nu kunnen burgers ook nog hun eigen flitscontrole aanvragen in België. Hierbij vragen veel mensen zich af waar het geld van die ontvangen boetes naar toe gaat, de politie rijdt met wrakken en de zeevaartpolitie krijgen hun boten niet onderhouden, dit zagen we onlangs nog in de media.

“Inderdaad. Je kunt je eigen flitscontrole aanvragen! Ken je plaatsen waar voortdurend te snel gereden wordt? Laat het weten waar en motiveer je aanvraag. Om je bij haar controlebeleid te betrekken , houdt de politie er de komende weken misschien wel een flitscontrole tijdens een heuse “flitsmarathon” tegen overdreven snelheid! Een buitengewone operatie die in het hele land zal doorgaan!

Nog al te vaak wordt sneller rijden dan toegelaten afgedaan als een onschuldige overtreding. Toch speelt dit een doorslaggevende rol in 30% van alle dodelijke ongevallen. Omgerekend gaat het zelfs om meer dan 300 doden per jaar. Hoog tijd om hier samen verandering in te brengen. Flits mee! www.ikflitsmee.be “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here