Comedian Bas Birker stelde zijn eerste dvd voor

Bas Birker2

Zondagmiddag stelde comedian Bas Birker de geboorte van zijn eerste dvd voor met een gezellige baby-borrel in het Antwerpse comedy café The Joker.

De populaire Nederlander, woonachtig in België, kon op vele kado’s rekenen van de opgedaagde fans en mede-comedians en entertainers, waaronder o.a. Bart Cannerts, Wim

Helsen, Michael Van Peel en Johnny Trash, … welke spontaan ter plekke uitgeroepen werden tot erepeters (aka de “zatte” nonkels) van zijn eerste dvd “Op Weg”.

Bas zijn hoogzwangere vriendin vond het alvast een geslaagde generale repetitie voor wanneer zijn mensenkind het daglicht ziet.

Alle gasten gingen naar huis met de obligate suikerbonen (doopsuiker) en genoten van een drankje en hapje. Johnny Trash trakteerde de gasten bovendien op een – voor de gelegenheid zelf gecomponeerd – lied gebaseerd op Bas zijn bekende pizza-grap (als extra op de dvd te bewonderen) en zatte nonkels Bart en Wim verwelkomden op hun eigen(wijze) manier het nieuwste lid van de Birkerfamilie. Menigeen pinkte een (lach)traantje weg!

Diezelfde avond kon Vlaanderen een proevertje van de show bewonderen op Canvas in het slot “Comedy Total”.

De DVD ligt nu in de winkels en kan op www.basbirker.be ook digitaal aangekocht worden.

Bas Birker

Bas Birker1

Bas Birker3

Bas Birker4

Bas Birker5

Bas Birker6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here