Wauters VS. Waes coach Duque duikt de amazone in

redbullOrlando Duque, cliff diving coach van Tom Waes en Koen Wauters, duikt van reusachtige bomen de Amazone in.

Na een tiendaagse droomreis langs de Amazone keerde Orlando Duque terug naar Bogota City. De meervoudige wereldkampioen klifduiken, onlangs nog coach voor Tom Waes en Koen Wauters in het programma ‘Wauters vs. Waes’ bij hun uitdaging om van 20m hoog te duiken, trok 10 dagen door de jungle op zoek naar de meest perfecte, natuurlijke duikplatformen: reusachtige bomen verborgen in het Colombiaanse, Peruviaanse en Braziliaanse Amazonewoud.

Naast de fysieke uitdaging om in 35m hoge bomen te klimmen en eraf te duiken, kreeg Orlando ook af te rekenen met de natuurelementen als mugen, exotische dieren, lange kanotochten, onweer en oncomfortabele slaapplaatsen.

“Langs de Amazone reizen is een droom die uitkomt. Het werd een onvergetelijke ervaring die ik altijd zal koesteren. Van natuurlijke platformen duiken is iets wat ik altijd al heb willen doen, dus is er geen betere plaats om dat te doen dan van reusachtige bomen in een van de belangrijkste en meest uitgestrekte natuurreservaten ter wereld”, aldus Duque.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here