Haaltert sluit gevaarlijke jeugdboekenweek af in de bib

Haaltert sluit “gevaarlijke” jeugdboekenweek af in de bib met monsters. Nu vrijdag 28 maart worden alle moedige Haaltertse kinderen van 6 tot 12 jaar verwacht in de bibliotheek voor het boekenmonsterspel als afsluiter van de jeugdboekenweek. Ze moeten er de monsters zien te vangen zodat de bibliotheek weer open kan.

Het thema van de lopende jeugdboekenweek is ‘gevaar’. Komende vrijdag zorgen gevaarlijke boekenmonsters ervoor dat de hoofdbibliotheek van Haaltert als voorzorgsmaatregel door de bibliotheekinspecteurs zal worden afgesloten voor het publiek. De kinderen mogen vanaf 19 uur proberen om deze monsters één voor één te vangen en op te sluiten in een kooi. Hiervoor moeten ze gewapend met een zaklamp een aantal griezelige opdrachten uitvoeren in een pikdonkere bib…en ondertussen mogen ze niet door de inspecteurs ontdekt worden!

Pas als alle monsters gevangen zijn en alles weer veilig is, zo rond 20.15 uur, komt bibliotheekschepen Laurent Volckaert de bib officieel terug open verklaren voor alle bezoekers en worden de heldhaftige kinderen getrakteerd op een spetterend boekenmonsterfeest. Niet te missen!

jeugdboekenweek haaltert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here