Volg president Obama in België

vtmVTM NIEUWS Extra : PRESIDENT OBAMA IN BELGIË woensdag 26 maart 2014 om 10.25 en 13.55

Anker Elke Pattyn volgt voor VTM NIEUWS de volledige Europese trip van president Obama, van Nederland over België tot in Italië. Sinds afgelopen zondag reist zij in zijn spoor en bericht zij live in VTM NIEUWS over het programma van de Amerikaanse president.

Op woensdag 26 maart 2014 zit VTM NIEUWS uiteraard op de eerste rij voor het bezoek van Obama aan ons land. Om 10.25 en om 13.55 zijn er extra uitzendingen van VTM NIEUWS, naast de reguliere uitzendingen om 13.00, 17.45 en 19.00.

Stef Wauters Elke Pattyn

President Obama wordt om 10.30u in Waregem verwacht op Flanders Field American Cemetery waar 368 Amerikaanse soldaten, die tijdens de Grote Oorlog sneuvelden, begraven liggen. Obama zal op de begraafplaats opgewacht worden door koning Filip en premier Elio Di Rupo. Stef Wauters zal in VTM NIEUWS Extra commentaar leveren bij de beelden, samen met Elke Pattyn en met Aagje Vanthomme die in Waregem is.

Om 13.55 gaat VTM NIEUWS Extra live naar de Europees-Amerikaanse Top in Brussel. Iets voor 13u wordt de president verwacht in het Justus Lipsiusgebouw op het Brusselse Schumanplein voor een ontmoeting met de Europese president Van Rompuy en Europees Commissievoorzitter Barroso. Om 14u geven ze samen een persconferentie. Stef Wauters zal live overschakelen naar Elke Pattyn op het Schumanplein.

Alles over de toespraak van Barack Obama in het Brusselse kunstencentrum Bozar kan de kijker volgen in VTM NIEUWS om 17.45, voor de gelegenheid helemaal in het teken van het bezoek van de Amerikaanse president. Uiteraard zal VTM NIEUWS ook in de uitzendingen van 13.00 en 19.00 uitgebreid berichten over het bezoek van Obama.

Volg het bezoek van president Obama aan ons land op de voet bij VTM NIEUWS en via de livestream van vtmnieuws.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here