Eerste ledendag SD&P in De Werf

sdenpSD&P (De Sociaal Democraten & Progressieven) wil iedereen uitnodigen, leden als niet leden zijn welkom in De Werf (Aalst). Dit tussen 8:30 tot 14:00 uur om samen een basis te vormen voor een warm en sociaal Vlaanderen.

Iedereen is welkom, durvers met een hart op de juiste plaats. Tijdens de ontmoeting gaan we het gesprek aan over enkele actuele thema’s. U zal dan ook kunnen kennismaken met de lokale mandatarissen. Ben je nog geen lid, laat je niet afschrikken, dit kan ter plaatse geregeld worden.

“Wij zijn klaar om te werken voor een warm en sociaal Vlaanderen” zeggen de mandatarissen van SD&P. Bij deze nodigen wij jullie allemaal uit om eens een kijkje te komen nemen. SD&P verwacht je tussen 8:30 en 14:00 uur in De Werf op 22 maart met veel info en versnaperingen!

Ilse Dierick 21 maart 20:21
Morgen is onze eerste ledendag een feit!

Met onze nieuwe politieke beweging willen we werken aan een warm, progressief en democratisch Aalst. Sinds de start in januari schaarden zich al honderden leden achter de basisbeginselen van SD&P. Met onze eerste leden- en sympathisantendag willen we onze iedereen bedanken voor hun enthousiasme en engagement en nodigen we hen uit om samen met ons na te denken over de toekomst van onze stad.

De allereerste ledendag van SD&P vindt plaats op zaterdag 22 maart 2014 in CC De Werf (Molenstraat 51, 9300 Aalst).

PROGRAMMA

8.30 uur Onthaal met ontbijt

9.30 uur Verwelkoming

10 uur Themawerkgroep: sessie 1

10.45 uur Themawerkgroep: sessie 2

11.30 uur Plenair gedeelte

12.30 uur Receptie met broodjeslunch

THEMAWERKGROEPEN

Tijdens elke sessie kan je kiezen uit één van volgende themawerkgroepen:

Kinderarmoede
Aalst, stad in Vlaanderen
Ondernemen en werken in Aalst en Vlaanderen
Samenleven in Aalst en Vlaanderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here