Het einde van de crisis, daarom 5 dagen zonder zagen

qQ-music presenteert: het einde van de crisis, daarom volgende week: ‘5 dagen zonder zagen’!

Q-dj’s Sven Ornelis & Kürt Rogiers maakten vanochtend een statement. Ze hebben genoeg van het gezeur over banale feiten en besluiten eigenhandig dat, wat Q-music betreft, de crisis vanaf nu voorbij is.

Heel wat signalen bevestigen het gevoel van de Q-dj’s: mensen beginnen weer geld uit te geven, nu donderdag 20 maart is de ‘International Day of Happiness’ …en zanger Pharrell Williams staat met monsterhit Happy al liefst 10 weken op nummer 1 in de Top 40 Hitlist.

Na een navraag blijkt dat ook de Q-luisteraars maar al te graag willen proberen zien dat het glas te allen tijde halfvol is. Daarom zet de radiozender z’n boodschap kracht bij met een actieweek, van 24 tot 28 maart. Luisteraars gaven heel wat suggesties voor een naam, maar die van luisteraar Truus was de leukste: 5 dagen zonder zagen. Weg met de verzuring! Het is de bedoeling dat iedereen aan hetzelfde zeel trekt.

Happy 100 op vrijdag 28 maart

Er zijn al heel wat ideetjes voor volgende week. De Q-dj’s presenteren in duo’s en openen een Happy Hotline. Via het telefoonnummer 070 345 542 kun je je eigen kleine geluksmomentje achterlaten, of een liedje aanvragen dat je dag goed maakt. Elke ochtend loopt een comedian langs in de Q-ochtendshow om de crisis vaarwel te zeggen.

Omdat Vlamingen niet alleen happy worden van Pharrell Williams steken Ornelis & Rogiers samen met de Q-luisteraars ook een Happy 100 in mekaar. Suggesties verzamelen ze de hele week op Q tussen 9 en 10 in het programma ‘Happy Hour’ en op Q-music.be. De volledige Happy 100-lijst zal op vrijdag 28 maart vanaf 6 uur ’s ochtends de 5 dagen zonder zagen afsluiten. Extraatje: elk uur geven Sven & Kürt een vat weg!

5 dagen zonder zagen. Van maandag 24/3 tot vrijdag 28/3 op Q-music.

Meer info via http://www.q-music.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here