Joke De Swaef op Vld lijst Vlaams Parlement

jokeJoke De Swaef op Vld lijst Vlaams Parlement.

Voormalig voorzitster van Open-Vld Aalst en huidig voorzitster van de afdeling Hofstade Joke De Swaef krijgt de 4de plaats bij de opvolgers op de Oost-Vlaamse Vld lijst voor het Vlaams parlement met volledige steun van alle Aalsterse liberalen.

Joke werkt als leidinggevend ambtenaar bij de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening. Tevens zetelt ze in de Aalsterse ASZ – en OCMW -raad. Zo is Joke ook een duiveltje doet al, de hondenliefhebbers kennen haar als één van de drijvende krachten achter het trainings- en opleidingscenter POHO.

‘Ik wou de kans om als sociaal liberaal mijn diensten aan de partij te onderstrepen niet laten voorbijgaan, ik ben bijzonder blij dat ik mij door de Nationale kopstukken van open VLD bijzonder goed gesteund wordt weet Joke De Swaef’. Ook door Federaal parlementslid Mathias De Clercq die lijsttrekker wordt voor Open Vld in Oost-Vlaanderen.

Zoals bekend heeft Open-Vld Aalst een traditie inzake sterke vrouwen. ‘In de voetsporen kunnen treden van Aalsterse sociaal bewogen vrouwen die in het verleden heel veel in Aalst en de omgeving hebben verwezenlijkt, zie ik voor mezelf als één van de voornaamste streefdoelen.’

In Aalst houden ze hun hart al vast, hopelijk gebruikt ze deze keer vuurvaste verkiezingsborden denken noig verontruste aalstenaars.

Mathias

3 REACTIES

  1. waardeert deze vrouw, ondanks haar niet door hem gesmaakt gedachtegoed, als een gedreven en sterke persoonlijkheid. Al moet hij er zich ideologisch van distantiëren, als mens geniet zij zijn volledige steun.

  2. maar van het sociaal-liberale waarvan sprake in de perstekst, nog niet veel gemerkt… de persmededeling tegen sociaal restaurant en sociale kruidenier vond ik er over en helemaal niet sociaal liberaal maar puur rechtsliberaal…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here