Kader Gurbuz uit Flikken, Thuis, enz.. op Vlaamse Open Vld-lijst

kaderKadèr Gürbüz versterkt Oost-Vlaamse Open Vld-lijst

De actrice Kadèr Gürbüz zal voor de verkiezingen van 25 mei de Vlaamse Open Vld-lijst in Oost-Vlaanderen steunen vanop de 15de opvolgersplaats. Lijsttrekker Mathias De Clercq is bijzonder verheugd dat Kadèr Gürbüz zijn lijst versterkt en kijkt er naar uit om samen campagne te voeren.

Kadèr Gürbüz is bekend van rollen in Flikken, W817, Thuis, Familie, De Vijfhoek en staat regelmatig op de planken. Zo toert ze momenteel samen met De Komedie Compagnie door Vlaanderen met ‘Taxi Taxi’. Voor de verkiezingen van 25 mei zal ze voor het eerst op een lijst staan.

Kadèr Gürbüz: “Ik heb me altijd aangesproken gevoeld door het vooruitstrevende liberale verhaal met sterke sociale inslag van Mathias. Dat en mijn sterke overtuiging voor liberale waarden als vrijheid, verantwoordelijkheid en solidariteit hebben me over de streep gehaald om voor het eerst op een lijst te staan. Met mijn positief mensbeeld en geloof in vooruitgang wil ik de Vlaamse Open Vld-lijst mee ondersteunen.”

Mathias De Clercq: “Ik ben uiteraard zeer blij dat Kadèr is ingegaan op mijn vraag om de Vlaamse lijst te versterken. We delen hetzelfde positivisme, optimisme en de gedrevenheid om zaken aan te pakken. Kadèr is een zeer verstandige dame met een uitgesproken mening, en is een mooie aanwinst voor onze partij.”

De 15de opvolgersplaats is een niet-verkiesbare maar zichtbare plaats op de lijst. “Mijn focus blijft acteren, zowel voor theater als voor televisie. Daar maak ik geen geheim van. Ik wou in de eerste plaats Mathias en Open Vld steunen zodat zij een zo goed mogelijk resultaat behalen op 25 mei.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here