Herman De Croo op tournee in Wallonië

hermanOpen Vld-Kamerlid Herman De Croo is de komende weken meermaals te gast als spreker op MR-activiteiten in Wallonië. “Open Vld en MR delen de liberale ideologie en trekken met één en dezelfde prioriteit naar de kiezer, namelijk de economie en jobs. Met onze tournees in Wallonië en Vlaanderen zetten wij Open Vld- en MR-politici die band in de verf. Voor een sterke liberale familie in een federaal België!”, aldus De Croo.

Herman De Croo, gewezen Kamervoorzitter en minister van Staat, duwt op 25 mei de Vlaamse lijst in Oost-Vlaanderen. Op maandag 10 maart spreekt hij in Durbuy op de MR-conferentie “L’Europe et la Belgique” samen met Europarlementslid Louis Michel en Willy Borsus, MR-fractieleider in het Waals parlement. Op maandag 24 maart zakt De Croo af naar Dinant waar hij zal spreken met minister van Middenstand Sabine Laruelle; dit ter ondersteuning van de MR-lijsttrekker en burgemeester Richard Fournaux.

De Croo: “Met mijn bezoeken aan Wallonië zet ik, net zoals bijvoorbeeld vicepremier Reynders doet in Vlaanderen, de band tussen onze liberale zusterpartijen in de verf. Open Vld en MR delen de liberale ideologie en trekken met één en dezelfde prioriteit naar de kiezer, namelijk de economie en jobs. Wij zoeken een ideologische basis voor samenwerking met partners in heel België. Voor liberalen is immers niet de taal die men spreekt van belang, maar wel de richting die men uit wil. Een sterke liberale familie biedt de garantie op verder herstel van de economie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here