Phaedra Hoste lust Story rauw

In een artikel dat het weekblad Story deze week publiceert zou een interview staan met Phaedra Hoste. De biecht van Hoste, zoals Story het noemt, zou al voor heel wat opschudding gezorgd hebben. In het interview zou te lezen staan dat zij een relatie heeft gehad met zanger René Froger en voetballer Pierre van Hooijdonk. Beide partijen ontkennen een mogelijke relatie echter met klem.

In de Gazet van Antwerpen zegt de man die Hoste heeft geïnterviewd dat Phaedra wel degelijk een interview heeft gegeven en open vertelde over haar avonturen met de getrouwde mannen.

Phaedra Hoste reageert in de Gazet van Antwerpen: "Het moet toch duidelijk zijn dat dit pure larie is. Ik heb zelfs nooit een interview gegeven." Meer commentaar wil ze daar niet op geven.

De interviewer repliceert: "Op donderdag 10 februari, om precies te zijn tussen 14 en 17 uur, zat Phaedra me, en op de band van het interview geeft ze wel degelijk de relatie met Froger toe."

In Story zegt Phaedra, 'Getrouwde mannen komen uit zichzelf op mij af. Zelf ben ik vrij. Dus wie is er dan de slechterik?'

Wie moeten we geloven? De schone of het beest.
http://www.story.nl/nieuwste.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here