Vlaams Belang wil gesprek met Sarah Smeyers

Steve Herman“Wij nemen kennis van de bereidheid van Sarah Smeyers om met Vlaams Belang te besturen.” zegt voorzitter Vlaams Belang Aalst, Steve Herman.

“Ik zal haar dan ook contacteren met het oog op een gesprek op basis van wederzijds respect van onze standpunten. Uiteraard zijn wij niet bereid om op onze fundamentele principes toegevingen te doen. Wij zien het nut van een zoveelste staatshervorming , die tot nog toe tot niets geleid hebben dan gemarchandeer in de marge die de Vlamingen steeds veel geld gekost heeft, niet in.

Wij gaan dus voor een onafhankelijkheid Vlaanderen. Voorts klopt het niet dat wij racisten zijn. Wij kiezen uiteraard voor ons eigen volk eerst en vragen van de hier verblijvende vreemdelingen respect en dankbaarheid; respect voor onze cultuur, onze waarden, onze taal, onze godsdienst en dankbaarheid voor de kansen die ze hier krijgen. Maar wanneer zij dit niet doen, en wanneer ze het hier toch zo slecht en zo racistisch vinden, wanneer zij menen hún geloof en manier van leven aan ons te moeten opdringen, dan begeleiden wij hen graag naar de uitgang, naar hun land van herkomst. Wij zijn dus niet racistisch , maar realistisch. De deur moet op slot. Wij kunnen niet het OCMW van de wereld zijn.” aldus nog Herman.

“Smeyers kan ons niet vragen om eerst onze 2 benen te laten afzetten om nadien samen te gaan wandelen”.

“Bij N-VA weet je het natuurlijk op de duur niet meer, maar ik dacht dat N-VA óók voor de onafhankelijkheid ging en gezien wij dus niet racistisch zijn, kan een gesprek zeker nuttig zijn.”

Tot nu blijft Smeyers echter onbereikbaar voor mijn telefoons… zegt Steve Herman – Vlaams Belang Aalst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here