Open VLD-lijsten voor Kamer en Vlaams Parlement goedgekeurd

Mechelen - burgemeester Bart Somers - foto David LegreveGisteren werden in de provincie Antwerpen de Open VLD-lijsten voor Kamer en Vlaams Parlement goedgekeurd schrijft Bart Somers. Op de Vlaamse lijst staat onze fractieleider uit de Senaat Martine Taelman op 2, de onvolprezen Willem-Frederik Schiltz op drie en staat een politieke vechtjas uit mijn regio op vier: Peter Gysbrechts. Gewezen deputé uit Kappelen Koen Helsen duwt.

Anne Van Aperen, een telg van een bekende liberale familie en uitstekende parlementair medewerker van Frank Wilrijckx is eerste opvolger en mijn buddy schepen Tom Ongena tweede opvolger. De opvolgers worden stijlvol geduwd door ons aller Marleen Vanderpoorten. Samen zorgen we ervoor dat de fileregering Peeters 2 plaats moet maken voor een ploeg die Vlaanderen terug in beweging krijgt.

Ook de kamerlijst ziet er heel stevig uit: Annemie Turtelboom op 1, Dirk Van Mechelen op 2 en Walter Grootaerts op 3. Onze Europeaan Dirk Sterckx duwt het pak en op de eerste opvolging prijkt de populairste burgemeester van ons land (nee, nee, ik ben niet jaloers Frank Wilrijckx ! Je zou voor minder vleugels krijgen, aldus Somers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here