sp.a gaat 80.000 West-Vlamingen telefoneren

spasp.a-West-Vlaanderen in gesprek met 80.000 West-Vlamingen

sp.a gaat in gesprek met 80.000 mensen uit onze regio. Via een uitgebreide telefoonronde bellen we mensen op om hun mening te horen over de politiek in ons land en hoe zij sociale welvaart invullen. “In zes districten hebben we een heus callcenter opgezet van waaruit onze vrijwilligers rondbellen en met mensen in gesprek gaan”, zegt provinciaal sp.a-voorzitter John Crombez.

“Voor sommigen gaat het over een degelijk pensioen. Voor anderen over hun job of koopkracht. Nog anderen zitten in met het klimaat of onze toekomst. Steeds gaat het over sociale welvaart, met voor iedereen zijn of haar eigen accenten”, zegt John Crombez. “Het zijn deze accenten die we willen horen, waar we onze toekomstplannen willen op aftoetsen. Dat doen we nu in een eerste fase via telefonisch contact. Een enorme groep vrijwilligers gaat aan de slag om 80.000 mensen op te bellen vanuit ieder district in onze provincie.”

“In gesprek gaan met mensen is enorm belangrijk voor iedere (potentiële) beleidsmaker, enkel zo weten we wat er echt leeft en kunnen we efficiënt inspelen op de noden en verzuchtingen van mensen. Daarom vandaag deze telefooncampagne. Die we naadloos zullen laten overvloeien in huisbezoeken bij iedereen in onze provincie”, zegt John Crombez.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here