Klantendag Dreamland in Plopsaland Indoor te Hasselt

plopsa4Een paar weken geleden konden de kinderen de bekende regenboog in het logo van Dreamland trachten na te maken met verschillende technieken zoals tekenen, boetseren, Schilderen enz… Na de afsluitingsdatum werden de werken door een jury beoordeeld volgens leeftijdscategorie. De uiteindelijke winnaars kregen 4 gratis tickets voor een heerlijk dagje Plopsa-Indoor.

Zondag 23 februari was het zover in Plopsaland Indoor te Hasselt! Omstreeks 10u kon je al blije kindergezichtjes ontwaren (al dan niet uitgeslapen) die ongeduldig stonden aan te schuiven voor “hun” dagje uit. Eens binnen kwam je op het Samson dorpsplein waar onmiddellijk een standbeeld opviel van de kinderhelden Samson en Gert.

Wicky de Viking kwam de kinderen hoogstpersoonlijk groeten. Sommigen gaven hem een handje, anderen liepen gillend weg. En ondanks meerdere pogingen van de ouders om hun kroost bij de grote pop te krijgen, om een mooi plaatje te kunnen schieten liep het bij de meesten steeds weer af met een huilconcert. De pogingen werden dan ook noodgedwongen gestaakt.

Op de verschillende attracties zoals daar zijn de eendjes, de kikkers , de vuurtoren, het ballenbad enz… niks dan lachende kindergezichtjes, Zelfs de boot van Piet Piraat lag afgemeerd en was te bezoeken, maar het meeste in trek was nog de K3 Disco met verlichte dansvloer. Omstreeks 15u was het dan de beurt aan de grote Bumbashow in het kleine theater. Daar konden de kinderen achtereenvolgens genieten van de avonturen van Bumba in Afrika en in Azië. Daarna keerden de meesten moe maar voldaan, nog nagenietend van hun dagje Plopsa-Indoor naar huis terug.

plopsa1 plopsa2 plopsa3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here