Schepenen uit Aalst zingen liedje over Bruno Tobback en zijnen bruinen kabouter

tobbackUniek in Aalst…, Ex-Sp.a-schepenen zingen carnavalsliedje om de draak te steken met Bruno Tobback, zijnen bruinen kabouter en andere trawanten.

Nog nooit gezien, maar Tobbackesken zal nu wel weten dat er met de Aalstenaars niet te spotten valt. Ann Van de Steen en Dylan Casaer zingen op hun eigen Aalsterse manier de pannen van het dak. De Leuvense Bruno Tobback, Sam Van De Putte en Patrick De Smedt passeren allemaal de revue.

Zongen mee: Ann Van de Steen, Dylan Casaer , Cathy Grysolle Patrick Jacobs, Daisy Van Gheit,Anja De Bundel , Isabelle De Wuffel, Johan Van den Bossche, Jeannine Van den Broeck en Geert Verdoodt. Alleen te boeken in groep !!!

Dylan Casaer: we lachen niet met tobback he – dit is oilsjterse humor – satire – dat ze dat in de rest van vlaanderen niet snappen is dat jammer.

Niels De Rudder is niet tevreden dat hij niet voorkomt in het carnavalsliedje en schrijft op zijn Faceboekpagina: “Het beluisteren van een carnavalsliedje doet je plots grijpen naar een cocktail van Serdergine Dafalgan & Perdolan”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here