Alle BASE-klanten vanaf vandaag gratis aan 4G-snelheid

gsmAlle BASE-klanten kunnen vanaf vandaag gratis aan 4G-snelheid surfen,zonder kleine letters

Vanaf vandaag hebben alle klanten van BASE en BASE business gratis toegang tot het 4G-netwerk. Bij BASE kunnen de klanten steeds rekenen op de scherpste prijs en transparante en duidelijk voorwaarden: daarom geldt dit aanbod voor elke klant van BASE (nieuwe en bestaande postpaid- en prepaidklanten), zijn er geen voorwaarden, is er geen vaste contractduur, is er geen verschil in netwerksnelheid, is er geen activatie nodig en zal dit aanbod niet aflopen na enkele maanden.
“Iedereen moet overal zo snel kunnen surfen als thuis”, zijn we bij BASE Company van mening. Dat willen we op verschillende manieren verwezenlijken: voor iedereen, zonder voorwaarden, aan de beste prijs, met een 4G-compatibel toestel, op een uitstekend 4G-netwerk!

• Voor iedereen, zonder voorwaarden
Bij BASE maken we geen onderscheid tussen klanten . “Iedereen moet overal zo snel kunnen surfen als thuis”, dat is een evidentie. Of de klant nu een prepaid-tarief heeft van 5 euro of een postpaid-abonnement van 59 euro, BASE laat iedereen mee genieten van het supersnelle 4G-netwerk. Sinds de lancering was 4G gratis beschikbaar in de BASE-abonnementsformules vanaf B-39, in de BASE business formules vanaf Pro Talk (30 euro) en in de formule BASE Check 35. Maar vanaf vandaag krijgt elke nieuwe én bestaande klant van BASE (post- en prepaid), BASE business en BASE Check (post- en prepaid) gratis toegang tot dat 4G-netwerk.
“Er zijn geen kleine lettertjes”, zegt Jos Donvil, CEO van BASE Company. “Vanaf vandaag heeft élke nieuwe en bestaande klant van BASE toegang tot de 4G-snelheid. Vier maanden geleden lanceerden we 4G, vandaag zetten we dat netwerk open voor iedereen. We bereiken vandaag al meer dan 4 miljoen Belgen met ons 4G-netwerk, goed voor meer dan 400 steden, gemeenten en deelgemeenten. Als de klant het juiste toestel heeft, staat niets hem in de weg om optimaal te genieten van de 4G-snelheid. ”

• Aan de beste prijs
B-39 is al enkele maanden het strafste aanbod op de markt: onbeperkt bellen en sms’en + 2GB data voor maar 39 euro. Gezien al onze tariefplannen al straf waren zonder 4G, zijn ze dus nu nóg straffer. In bijlage vindt u het overzicht van onze tariefplannen.

• Met een 4G-compatibel toestel
Het is uiteraard alleen mogelijk om aan 4G-snelheid te surfen met een smartphone die 4G-compatibel is. Om ook dit voor iedereen betaalbaar te maken, heeft BASE Company verschillende smartphones aan de strafste prijzen in zijn aanbod. Speciaal voor deze lancering is het 4G-compatibele toestel Blade Apex van ZTE te koop voor 179 euro. Dit toestel aan de laagste prijs in België is beschikbaar in alle BASE Shops en ALLO telecom winkels en via base.be. Daarmee is het de goedkoopste 4G-smartphone die momenteel te koop is.

• Op een uitstekend 4G-netwerk
BASE Company staat vandaag op nummer één qua gesprekskwaliteit, en staat op gelijke voet met de nummer één qua datakwaliteit. En wist u dat het 4G-netwerk, sinds de lancering in oktober 2013, in die korte tijd al beschikbaar is in meer dan 400 steden, gemeenten en deelgemeenten?

“BASE Company weet dat klanten drie dingen verwachten van hun operator: een goede prijs, een goede service én een goed netwerk. Daarom ben je best af bij BASE”, besluit Jos Donvil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here