Sylvie Hertveldt wordt voorzitter van JCI Aalst in 2014-2015

jciJCI Aalst kiest voorzitter voor volgend werkingsjaar. Sylvie Hertveldt wordt voorzitter van JCI Aalst in 2014-2015

Begin februari 2014, tijdens de maandelijkse algemene vergadering van JCI Aalst verkozen de leden Sylvie Hertveldt tot voorzitter van het werkingsjaar 2014-2015. Elk jaar staat er een andere voorzitter aan het roer van de afdeling. Met Sylvie Hertveldt krijgt JCI Aalst een voorzitter die binnen de organisatie het klappen van de zweep kent. Sylvie is al 10 jaar lid en heeft dus al heel wat watertjes doorzwommen.

JCI Aalst wisselt elk jaar van voorzitter, net als de andere JCI afdelingen. Wie kandidaat is, dient dit schriftelijk te laten weten aan de voorzitter van de afdeling. Dit jaar is dat Wouter Danckaert. “Het was geen verrassing dat Sylvie zich kandidaat stelde,” zegt Wouter Danckaert. “Sylvie is iemand met ambitie en ervaring binnen JCI, en met 2 grote projecten het komende werkingsjaar is dat een goede zaak.” JCI Aalst leidt in november 2014 namelijk de Belgische delegatie naar de JCI wereldconventie in Leipzig. En in september 2015 is er de Nationale Conventie van JCI dat in Aalst doorgaat. Sylvie Hertveldt, die 10 jaar geleden lid werd en intussen al heel wat ervaring heeft met JCI projecten en intussen een breed netwerk heeft opgebouwd, is dan ook de geknipte vrouw om JCI Aalst te leiden naar deze 2 belangrijke milestones.

Sylvie Hertveldt maakte in 2004 voor het eerst kennis met JCI Aalst, dat op dat moment ook al volop de Nationale Conventie van 2005 aan het voorbereiden was. “Ik werkte intussen al aan Vlaamse, Nationale en Europese conventies mee, die ervaring wil ik graag meegeven aan het team dat nu bezig is met de organisatie van de Nationale Conventie van 2015,” zegt Sylvie Hertveldt. “In die 10 jaar maakte ik ook al 3 keer deel uit van de raad van bestuur. Die ervaring zal zeker van pas komen in een afdeling die voor dergelijke belangrijke uitdagingen staat.” Ze hielp ook al meerdere keren galabals organiseren, en was ook betrokken bij de theaterwandelingen die JCI Aalst organiseerde. En ze leidde ook het team dat in het verleden de JCI sportdag in Aalst organiseerde.

“Nu de voorzitter voor volgend jaar gekend is, kan JCI Aalst zich volop focussen op de belangrijke doelen waar de afdeling voor staat. Bovendien kan ik in mijn rol binnen de huidige raad van bestuur mijn voorzittersjaar optimaal voorbereiden,” geeft Sylvie Hertveldt mee. “Ik kijk er naar uit mijn kennis en ervaring te kunnen overdragen aan de andere leden van onze afdeling.” Het gaat JCI Aalst voor de wind, en de toekomst van de afdeling ziet er alvast veelbelovend uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here