Aalst sp.a met 10 naar de kiezer

spaTien gemotiveerde kandidaten uit de Aalsterse regio

Het provinciaal congres van sp.a Oost-Vlaanderen keurde de plaatsen op de kieslijsten goed. sp.a Aalst trekt met 7 gemotiveerde, vooral jonge kandidaten naar de kiezer. Samen met drie andere kandidaten trekken we als één ploeg naar de kiezer. 10 op 10 dus.

Kamerlijst
De federale lijst voor de Kamer wordt getrokken door federaal fractieleider voor sp.a Karin Temmerman. De eerste Aalsterse kandidaat, sp.a gemeenteraadslid Sam Van de Putte (28 jaar), kreeg de eerste opvolgersplaats toegewezen. Voor Sam is het de zevende verkiezing sinds 2004. Lore Vonck (21 jaar) staat op de 10e opvolgersplaats. In het district Aalst staan ook Anja Van Robaeys (gemeenteraadslid in Erpe-Mere) en Stephanie Camu (gemeenteraadslid in Lede) als 2e en 6e opvolger op de lijst. Sandra De Smedt uit Nevele staat 17e bij de effectieven. Sandra komt uit Aalst en kent er nog heel wat mensen.

Vlaamse lijst
Vlaams Minister Freya Van den Bossche is lijsttrekker voor Vlaanderen. Niels De Rudder (38 jaar), coördinator en woordvoerder van sp.a Aalst staat op de 15e plaats. Voorzitster van de Jong Socialisten Aalst, Stefanie Audenaerde (23 jaar) is 11e opvolger. Na haar staat nieuwkomer Can Deniz Özkan ( jaar) als 12e opvolger.

Lijstduwer bij de opvolgers is Erwin Callebaut (57 jaar). Erwin is provinciaal voorzitter van het ABVV en steunt via de gemeenschappelijke actie de hernieuwde Aalsterse sp.a afdeling.

Europese lijst
Over de Europese lijst wordt pas zaterdag gestemd op het nationaal sp.a congres in Brussel. Advocate Livia Van Eeckhaut zal hierop de Aalsterse kandidaat zijn.

Met deze sterke kandidaten vliegen we er de komende weken tegenaan. sp.a Aalst voert als één ploeg campagne om samen met alle andere kandidaten uit Oost-Vlaanderen een sterk resultaat te behalen en uw sociale zekerheid te beschermen.

4 REACTIES

  1. Als ik de gemotiveerde maar tevens onverkiesbare kandidaten uit het Aalsterse overloop …. moest ik er in de eerste plaats mee lachen maar het zijn kandidaten die amper stemmen in het laadje brengen. Voor dergelijke belangrijke verkiezingen hebben ze hun huiswerk niet goed gemaakt … echt bedroevend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here