De Romeo’s en Willy Sommers geven sterke aftrap

rhDe Romeo’s en Willy Sommers geven sterke aftrap van hun muzikale tour !

In het Casino Kursaal van Oostende gaven De Romeo’s en Willy Sommers gisterenavond de aftrap van hun gemeenschappelijke muzikale tour. “Het leuke aan deze concerttour is dat we bijna 80 % van de show samen op het podium staan met Willy. We zingen liedjes uit elkaars repertoire en brengen dat in een volwaardig concert van bijna twee uur”, zegt Romeo Chris Van Tongelen. Vanaf dat de eerste tonen worden ingezet van de Sommers klassieker Zeven Anjers, Zeven Rozen veert de zaal recht voor de vier vrienden.

De setlist zit bijzonder sluw in elkaar en bestaat alleen maar uit hits. De Romeo’s zijn hun vriend Jan Smit niet vergeten en samen met Willy zingen ze niet alleen Zingen, Lachen, Dansen maar ook Als De Nacht Verdwijnt, een nummer dat Willy Sommers een paar jaar geleden nog als single heeft uitgebracht. In de wervelende show – die aan een rotvaart vooruit gaat – is er ook ruimte voor warme emotie. Het publiek geeft Willy een hartverwarmend applaus wanneer hij z’n klassieker Weet Je Nog Die Slow (1972) brengt. Hoogtepunt is zonder twijfel de gemeenschappelijke nieuwe single Jij Bent Zo Mooi die nu al op weg is naar een nieuwe nummer één notering voor De Romeo’s en Willy Sommers. Verder is het prachtig om te zien hoe Een Wonder Van Een Vrouw overgaat in Viva De Romeo’s. De absolute climax is het moment waarop De Romeo’s en Willy met bh’s in de handen mee zwaaien met het publiek wanneer Vogelvrij in combinatie met de Sardou klassieker Les Lacs Du Connemara weerklinkt.

Met een brede glimlach genoten zowel het publiek als de artiesten van deze unieke avond. Willy Sommers: “Voor mij is dit genieten. We brengen niet alleen onze hits, we kleuren ook wat buiten de lijntjes. Er is ruimte voor wat stevige rocksongs zoals Satisfaction van de Rolling Stones. Weet je wat zo mooi is? Het respect en de vriendschap naar elkaar toe, dat is buitengewoon!”. De komende maanden gaan De Romeo’s en Willy Sommers gezamenlijk nog heel wat optredens geven , met hun live band. Wie dus een avond pretentieloos plezier wil beleven moet gewoon komen kijken.

Vanaf nu kan je ook de gemeenschappelijke single Jij Bent Zo Mooi van De Romeo’s en Willy Sommers digitaal (CNR/Vlaamse Sterren) aanschaffen via iTunes: https://itunes.apple.com/

Meer informatie over deze fijne artiesten alsook hun agenda kan je vinden op www.deromeos.be en www.willysommers.be. Eind maart, begin april staan beide artiesten ook op Het Schlagerfestival 2014 in de Ethias Arena in Hasselt.

Foto: Roland Hermans / RH

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here