Zomersfeer op het Zilvermeer pakt uit met optreden Clouseau

clouseauNieuw driedaags festival “Zomersfeer op het Zilvermeer” pakt uit met optreden Clouseau!

Eind augustus pakt Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol groots uit met een nieuw, driedaags zomerfestival: “Zomersfeer op het Zilvermeer”. Het festival belooft een echte voltreffer te worden. Met elke dag een ander thema mikt het festival telkens op een ander publiek. Zo komen jong en oud(er) aan hun trekken op één van de mooiste locaties van Vlaanderen.

De aftrap wordt op vrijdag 29 augustus gegeven door een knaller van formaat. 5 jaar na een gesmaakt optreden op het 50-jarig bestaan van het domein, zijn de mannen van Clouseau terug present. Koen en Kris Wauters brengen ‘Clouseau Live in Concert’ op het Zilvermeerstrand! Ook zaterdag 30 en zondag 31 augustus zet het Zilvermeer er weer stevig de beuk in.

Het prachtige Zilvermeer met het blauwe water en witzandstrand ademt in de zomer een ontspannen sfeer uit. Een perfecte omgeving om een geslaagd driedaags zomerfestival neer te zetten! Drie dagen voor ieder wat wils met verschillende thema’s.

De aftrap van het feestelijke weekend op vrijdag 29 augustus wordt gegeven door Clouseau. Zaterdag wordt gevuld met sprekende namen uit de Dance scene en op zondag zullen families en kinderen met acts en artiesten worden verrast. Jong en oud kunnen zo de ultieme zomersfeer op het Zilvermeer ervaren.

Clouseau in Concert
Na de vier jaar durende sabbatical, is Clouseau terug en hoe! In november kwam het 11de Nederlandstalige studio-album uit en in het voorjaar van 2014 zijn de meeste indoor shows al volledig uitverkocht! Clouseau, één van de populairste Nederlandstalige bands aller tijden, zal op vrijdag 29 augustus – in een exclusieve setting – hun grootste hits aangevuld met nieuw werk ten gehore brengen tijdens ‘Clouseau Live in Concert’, de eerste dag van Zomersfeer op het Zilvermeer!

Tickets
De kaartverkoop voor ‘Clouseau Live in Concert’ is gestart. Exclusief voor diegenen die in de eerste week hun tickets bemachtigen, kost een ticket 17,5 euro. Vanaf 12 februari 24 uur verdwijnt de korting en kosten de tickets 19,5 euro. Voor de lokale voorverkoop vanaf 13 februari: check de website.

PRAKTISCHE INFO
Wanneer:
29 – 31 augustus 2014

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer | Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol
Meer Info: www.zomersfeerophetzilvermeer.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here