Gent Militaria op 23 februari 2014 in Flanders Expo Gent!

legerGent Militaria op 23 februari 2014 in Flanders Expo Gent!

Op zondag 23 februari wordt voor de zevende keer hal 2 van Flanders Expo Gent volgestouwd met militaire spullen die te koop worden aangeboden en dit ter gelegenheid van Gent Militaria.

Gent Militaria is een beurs voor kopen, ruilen en verkopen van militaria of militaire antiquiteiten. Het is een internationale beurs waar bezoekers en meer dan 150 exposanten uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Italië en Spanje elkaar treffen.

De beurs is open voor het publiek op zondag van 9 uur tot 15.30 uur. De toegangsprijs is 5 euro. De toegang is gratis voor alle kinderen -12 jaar.

Hierbij een warme oproep naar de bezoekers:

Hebt u nog vergeten spullen uit de oorlogen, zoals papieren en uniformen, medailles, helmen enz. die liggen te verkommeren op zolder of in de kelder? Kom dan gerust jullie oude militaire spulletjes verkopen tijdens Gent Militaria op zondag 23 februari! Wie weet zitten er misschien schatten tussen!

Gent Militaria is een organisatie van PS EVENTS v.o.f., welke haar sporen al verdiende met de organisatie van Wings and Wheels op het vliegveld van Ursel.

Meer info op www.gentmilitaria.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here