MEDIALAAN officieel van start

medialaan_01De Vlaamse Media Maatschappij (VMMa), moederbedrijf van televisiezenders VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM en van radiozenders Q-music en JOE fm, werd vandaag, 3 februari 2014, omgedoopt tot MEDIALAAN. De medewerkers van MEDIALAAN maakten vanmorgen de naamsverandering officieel door met vereende krachten de nieuwe naam op de gevel van het gebouw te onthullen.

Het corporate merk MEDIALAAN moet de identiteit van het bedrijf duidelijker maken, maar vooral de sterke televisie- en radiomerken van het huis ondersteunen en verbinden.

Peter Bossaert, CEO MEDIALAAN: “Wat 25 jaar geleden begon met 1 zender, VTM, is ondertussen uitgegroeid tot een familie van sterke radio en tv-merken. Al deze zenders en alle medewerkers voor en achter de schermen verdienen een herkenbare bedrijfsnaam en dat is MEDIALAAN geworden.”

MEDIALAAN

Wegwijs bij MEDIALAAN

Alle informatie over MEDIALAAN is te vinden op www.medialaan.net. Op deze nieuwe corporate site kan men terecht voor jobs, tv en radio advertising, persinformatie, enzovoort.

Ook op andere kanalen is MEDIALAAN aanwezig: op facebook.com/MEDIALAAN, op linkedin, op twitter @MEDIALAAN_net, enzovoort.

De medewerkers van MEDIALAAN hebben ook allemaal een nieuw e-mailadres bestaande uit voornaam.achternaam@medialaan.net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here