Bart De Wever trekt Kamerlijst Antwerpen

bart de weverBart De Wever zal vanavond aan het Nationaal Kiescollege voorstellen om de N-VA-lijst in Antwerpen te trekken.

“Ik neem mijn verantwoordelijkheid op om dit land na de verkiezingen definitief in een andere plooi te leggen. Daarvoor is een overwinning van de N-VA noodzakelijk,” zegt Bart De Wever. “Ik wil het boegbeeld van onze partij zijn, het uithangbord van en voor de politieke verandering waar zoveel mensen naar verlangen. Want, hoe je het nu ook draait of keert, het wordt op 25 mei een keuze voor het N-VA-model of voor het PS-model.”

De N-VA voorzitter benadrukt het belang om in de grootste kieskring van het land het verschil te maken. ‘’Willen wij een beleid zonder de PS mogelijk maken, dan moeten we zoveel mogelijk Vlamingen overtuigen. Wij hebben nood aan een ander beleid. Een beleid dat mensen die werken, sparen en ondernemen beloont in plaats van bestraft. En daar wil ik mijn rol in spelen.

De Wever maakt deze beslissing bekend aan de vooravond van het N-VA-congres ‘Verandering voor Vooruitgang. “Op dat congres maken wij ons inhoudelijk aanbod aan de kiezer bekend. Want daar gaat het voor ons om. Om de inhoud. En het is eerst aan die kiezer om over die inhoud te oordelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here