Musical Pauline en Paulette, een muzikale praline

PaulinePauline & Paulette, een muzikale praline. Houdt u van theater? Houdt u van muziek? Dankzij ‘Banann’ krijgt u de kans in uw buurt te gaan kijken naar een musical met een topcast.

Neen, u moet zich niet verplaatsen naar Antwerpen, Brussel of Gent, deze musical vindt plaats in het Arjaantheater in Geraardsbergen op zondag 2 februari 2014 om 15u.

Het verhaal van de musical is dat van Pauline en Paulette, een Vlaamse film uit 2001, voor velen onder u bekend, een verhaal uit het leven gegrepen. Een warm verhaal over vriendschap en liefde. Over eenzaamheid en geborgenheid. Over kiezen en verliezen.

Deze musical heeft een Vlaamse cast met Marilou Mermans, Liliane Dorekens, Erna Palstermans, Charlinne Catrysse, Dirk Van Vaerenbergh en An Vanderstighelen. Deze acteurs worden muzikaal ondersteund door live-muzikanten!

De regie is in handen van Frank Van Laecke (Daens, Ben X, Kuifje, Domino, 14-18,…). Muziek is van de hand van Dirk Brossé (Daens, Kuifje, 14-18..). Teksten komen van Allard Blom.

Deze combinatie van theater en muziek vormt een hedendaags muzikaal sprookje dat zich laat proeven als een overheerlijke, muzikale praline en zorgt gegarandeerd voor een ontspannen winterse zondagnamiddag met familie en/of vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here