Nieuwjaarsreceptie JCI Aalst en startschot van CreAalstivity NCN2015

jciAALST – Op zondag 26 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats van JCI Aalst getiteld Winters Geluk. “Met dit Nieuwjaarsevent “Winters Geluk” van JCI Aalst grijpen we dit moment aan om officieel het startschot te geven voor onze campagne voor de Nationale Conventie die we in 2015 in Aalst zullen organiseren. Maar ook de delegatieleiding naar het Wereldcongres in Leipzig zal ter sprake komen en je komt er alles te weten over ons project met impact CreAALSTivity waarbij we het aanzien van onze stad grondig willen veranderen” zegt Wouter Danckaert, Voorzitter 2013-2014 JCI Aalst

Dit jaar werd een unieke historische locatie gekozen, namelijk het Belfort op de Grote Markt in Aalst. Winters Geluk is hét moment bij het begin van het nieuwe jaar waarop JCI Aalst haar leden, partners en sympathisanten de beste wensen overmaakt en goede voornemens uitwisselt. Om ook aandacht te hebben voor de innerlijke mens, gaat dit ook traditioneel gepaard met een hapje en een drankje. Voor de kleinsten onder ons is er opnieuw een speciaal programma voorzien in samenwerking met Muzkido en dankzij een partnership met Interparking zijn er gratis bewaakte parkeerplaatsen voorzien in de gloednieuwe parking op de Hopmarkt.

U bent welkom vanaf 10u30 in het Belfort op de Grote Markt in Aalst, maar op voorhand inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via www.jciaalst.be en kost 25€ per persoon. Kinderen nemen gratis deel. Het einde van de receptie is voorzien rond 13u00.
Dit jaar zal er tijdens Winters Geluk ook tijd gemaakt worden voor de aankondiging van de Nationale Conventie van JCI Belgium die in 2015 georganiseerd wordt door JCI Aalst. Dit NCN (Nationale Conventie – Convention Nationale) van JCI Belgium wordt elk jaar door een andere lokale afdeling georganiseerd. In 2015 is het voor de derde keer JCI Aalst die dit mag doen na de edities van 1995 en 2005. Daarenboven is 2015 het jaar waarin JCI Aalst haar 40 jarig jubileum viert. Op het NCN worden zo’n 700 deelnemers verwacht. Meer informatie over JCI kan u vinden op www.jci.be.
Het NCN heeft ook steeds een thema. JCI Aalst koos voor het thema “CreAalstivity”. Doorheen de conventie zal de rode draad gevormd worden door een drieluik aan creativiteit in Aalst : economische innovatie (bv Jan De Nul, Neverland, enz.) , culturele creativiteit (bv toneelverenigingen, carnaval, enz.) en inspirerende volkse initiatieven (bv: Mensen Helpen Mensen).

Met het organiseren van dit Nationale Congres wil JCI Aalst enerzijds een moment creëren om Aalst op een andere en positieve manier in de spotlights te zetten. Daarnaast dromen ze ook luidop van een duurzame positieve impact in Aalst en op de perceptie die leeft over Aalst.
Het NCN2015 van JCI Belgium gaat door op 18, 19 en 20 september 2015. Meer details vindt u binnenkort op www.ncn2015.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here