19de Huwelijksevent… WIJ TROUWEN 2014

ringWij trouwen 2014, de perfecte start voor elk huwelijk. Verliefd? Verloofd? En dus plannen om samen verder door het leven te gaan? Dan is het een goed idee om even langs te lopen in Kortrijk Xpo, op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2014. Dan immers vindt reeds voor de 19de keer het grootste huwelijksevent van het land plaats: WIJ TROUWEN 2014.

Onlangs nog was het in het nieuws: trouwen zit weer in de lift. Volgens de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat was er in 2013 een stijging van het aantal huwelijken met ongeveer 15%. De Federatie schrijft deze opmerkelijke stijging toe aan het feit dat veel mensen beslissingen on hold zetten vanwege de crisis, maar dat ze nu opnieuw volop gaan voor het huwelijk!

115 exposanten
“Of deze analyse klopt, laat ik in het midden”, reageert Barbara Demeulemeester, Jr. Exhibition Manager van Wij trouwen. “Wat wel vast staat is dat onze cijfers de Federatie lijken gelijk te geven. Zo is er een duidelijke stijging van het aantal exposanten, waardoor we straks niet minder dan 115 standhouders mogen verwelkomen en quasi alle standruimte is ingenomen. Daarbij merken we dat de kwaliteit van de exposanten bijzonder hoog ligt. Wij trouwen 2014 zal als grootste, succesvolste en meest sfeervolle huwelijksevent van België opnieuw demonstreren dat het huwelijk wel degelijk weer in de lift zit!”

Diverse randmanifestaties
Zoals bij alle organisaties van Kortrijk Xpo is uiteraard aan meer gedacht dan louter standenverkoop en werden er op de beursvloer zelf diverse initiatieven in de rand opgezet. Zo wordt een blikvanger het doorlopende kapperspodium, waar aanstaande bruidjes een schat aan ideeën kunnen opdoen. Verder worden de bezoekers op zaterdag en zondag getrakteerd op twee spetterende modeshows, waarin de allernieuwste collecties in bruids-, suite- en ceremoniekledij worden voorgesteld ( telkens om 16u45) en vinden er dansdemonstraties plaats in samenwerking met dansschool Dursin. Voor sommige mensen krijgt een bezoek aan Wij trouwen bovendien een aangenaam staartje. Er vallen immers mooie prijzen te winnen, waaronder een bon voor een gratis diner en een overnachting voor twee personen bij Pure C.

Wij trouwen 2014 vindt plaats in Hal 5 van Kortrijk Xpo, ingang via Xpo Noord en Xpo Zuid. Op vrijdag is de beurs geopend van 18u tot 22u. Op zaterdag en zondag zijn de deuren geopend van 13u tot 18u. Meer weten? Surf dan naar www.wij-trouwen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here